facebook

Відгуки про магазин

Купила цей костюм "Сансара"! Просто супер: і матерія приємна, і сів ідеально! Дякую, дівчатка!

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Дякуємо за відгук, раді що підійшло. Чекаємо знову!

Рейтинг:
5 Stars
Оксана Львів 18:41:14 03-26-2018
возврат заказа

Очень плохо.Заказала мама платье его не оказалось в наличии.Перезв онили сказали что-бы перезаказали что-то другое.Перезак азали.Заказыва ли маме на юбилей к 9.03,пообещали прислать 7.03.18.а прислали 9.03.Это получается бросай гостей и беги забирай заказ который пришел не вовремя?.А теперь еще и мы виноваты .Это нам не нужны такие продавцы как вы.Такой-же товар мы нашли на другом сайте и там все приходить в обещанные сроки и цены дешевле,особен но на спортивные костюмы на 350-400гр.а это не мало.Так-что это я вас занесла в черный список для себя!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Очень плохо.Заказала мама платье его не оказалось в наличии.Перезв онили сказали что-бы перезаказали что-то другое.Перезак азали.Заказыва ли маме на юбилей к 9.03,пообещали прислать 7.03.18.а прислали 9.03.Это получается бросай гостей и беги забирай заказ который пришел не вовремя?.А теперь еще и мы виноваты .Это нам не нужны такие продавцы как вы.Такой-же товар мы нашли на другом сайте и там все приходить в обещанные сроки и цены дешевле,особен но на спортивные костюмы на 350-400гр.а это не мало.Так-что это я вас занесла в черный список для себя!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня. Ваше замовлення прийшло на відділення вчасно, в нас це є зафіксоване в реєстрі. Те, що клієнт вже передумує забирати посилку, в подальшому співпраця лиш по передоплаті.

Рейтинг:
1 Stars
Татьяна Киев 22:52:26 03-16-2018
Дякую магазину за чудову річ

Дякую магазину за чудову річ. Пальто "Сафіна" темно-синє підійшло ідеально, представники компанії професійні і відповідальні. Рекомендую!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за Ваш позитивний відгук, чекаємо Вас на сайті за наступними покупками!

Рейтинг:
5 Stars
Олена Борова (Київська обл.) 11:09:43 03-12-2018

Доброго дня. Сьогодні отримала свою посилочку. Все підійшло і сподобалось! Особлива подяка за пробник-парфум ! Приємно у Вас купувати!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо Вам, що знайшли і поділилися позитивними враженнями про наш магазин!

Рейтинг:
5 Stars
Галина Войтович Львів 09:22:50 03-07-2018

Доброго дня, це вперше я пишу негативний відгук, оскільки я багато чого купляю в інтернеті і вперше стикнулась з неприємною ситуацією, замовила я костюм на подарунок, костюм не сподобався і я хотіла його просто повернути, а виявилось, що повернути неможливо, можливо тільки поміняти, мою заявку на повернення не розглянули, асортимент товару консультант знає погано і за повернення теж зі мною не хотіли говорити, тільки сказали, що розглянуть заявку, ось так я втратила 920 грн, зі мною ще такої неприємної ситуації, щодо замовлень в інтернеті, не було.((((((((( (

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук! Так як костюм був у більшому і меншому розмірі, можна було здійснити обмін, але нажаль Ви не захотіли нм скористатися!

Рейтинг:
1 Stars
Христина Івано-Франківськ 03:04:36 03-06-2018

Здравствуйте! Искала для себя идеи для платья и попала в ваш магазин.Несмот ря на то, заказ я не делала пишу отзыв.Прекрасн ые модели одежды для нас полненьких дам, большой выбор и цены доступные, здорово что девушки модели приятные,позит ивные и красивые!! Респект вашему модельеру! Процветания интернет магазину и всем девушкам моделям!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня. Дякуємо за такі приємні слова! Надіємося, що Ви все таки надумаєте зробити перше замовлення і залишитеся ще більш задоволеними!

Рейтинг:
5 Stars
ЕЛЕНА Харьков 19:31:02 03-01-2018

Доброго дня! Сьогодні отримала плаття "Ешлі". Розмір підійшов, але матеріал не зовсім відповідає тій характеристиці , яку надала мені менеджер, тому повного задоволення від покупки не отримала.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час і залишили свій відгук, надіємося на подальшу співпрацю.

Рейтинг:
3 Stars
Катерина Горішні Плавні 18:15:41 02-22-2018

Отримала спортивний костюм Аріель а2. Все супер, заміри робила по таблиці, сів просто як пошитий...дуже дякую!!!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дуже приємно чути, що Вам все підійшло і спообалося. Думаю це не останнє Ваше замовлення у нас!

Рейтинг:
5 Stars
Ольга Полтава 19:24:34 02-14-2018
Жилет Івет - швачці прівєт.

Замовляла дуже багато речей і завжди було все добре, гарні плаття, комплекти, жодного повернення. Але жилет "Івет" за індивідуальним и розмірами став просто шоком щодо якості пошиву та тканини. Плюс купа залишків від ниток з цеху потрапила до посилки Повернути його не можливо, бо індивідуальний розмір. Нажаль для постійних клієнтів не передбачено можливість повертати індивідуальног о розміру речі.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Дійсно на сайті вказано, що речі за індивідуальним замовленням обміну не підлягають(

Рейтинг:
5 Stars
Лариса Київ 15:47:19 02-03-2018

Хочу подякувати магазину за гарне і своєчасне обслуговування ! Замовляю речі вже не вперше.Дуже задоволена ціною і якістю виробів.Всім своїм знайомим і родичам раджу вибирати одяг саме в цьому магазині! Плаття,брюки,д жинси,костюми ідеально підходять,не потрібно вирачати зайвий час на походи в магазини.Голов не знати свої власні розміри.Одного разу переслали два плаття ,яки були на мене великими, одразу повернула назад і отримала на розмір менше.Завжди гарне відношення.! Дякую,Вам,дівч ата,так тримати,успіхі в і процвітання Вам,а я завжди буду залишатися Вашим постійним покупцем,щопра вда,якщо ще більше не схудну.Спочатк у замовляла 54 розмір,похудал а,потім 52,тепер 48 і є дуже гарні речи, але в великих розмірах.Чи є можливіть відшивати в менших розмірах ті моделі,що подобаються? З повагою,Данилюк І. м.Луцьк

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дуже вдячні Вам, що знайшли час і залишили свій відгук. Дуже приймно чути такі слова в свою адресу, Ваші позитивні емоції від покупки - це наш стимул працювати ще краще. 46-48 розміри на сайті представлені, як будуть питання звертайтеся! Гарного дня!

Рейтинг:
5 Stars
Ілона Луцьк 00:20:21 01-28-2018

Дуже Вам вдячна за Вашу роботу . Задоволена товаром та за те як Ви працюєте. Ще раз Вам Дякую!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук, звертайтеся ще до нашого магазину!

Рейтинг:
5 Stars
Валентина Вінниця 09:16:02 01-20-2018

Замовляла плаття Наталі 52 р. Чудове платтячко, гарно сіло по фігурі, дуже зручне на кожен день, тканина приемна до тіла. Задоволена придбанням!

Рейтинг:
5 Stars
Наталія с. Щасливе 11:51:24 01-06-2018

Я замовляла у цьому магазині раніше багато виробів і все було добре,поки не столкнулася з тим ,що мені прислали не якісний товар,коли я попросила обміняти його на інший,мені відмовили.Я розумію,що такий товар не підлягає обміну(грація) ,але ви повинні вказувати в розмінній сіткі не тільки об"єм грудей,а й максимальну довжину виробу-це не професійно,тод і клієнт буде знати,підходит ь цей виріб для його росту чи ні,а так прислали виріб для людей малого росту(ми всі різного росту).Дуже спортили настрій,попала на гроші із-за вас.Планувала кожен місяць заказувати у вас товар,а тепер не рекомендую нікому.

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Нижня білизна не підлягає обміну та поверненню. Детальніше тут http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1023-12

Рейтинг:
5 Stars
Наталія Умань 11:26:22 12-26-2017

Чудовий магазин. Мабуть єдиний в якому не дурять. Купувала багато речей, дуже задоволена. Одного разу повертала сукню (вона мені не личила), магазин повернув кошти без проблем. Правда, закинули мене в чорний список після того як відмовилася. Через якийсь час я знову продовжила купувати тут речі. Задоволена. Рекомендую.

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук!

Рейтинг:
5 Stars
20:00:18 12-24-2017
Подяка

Замовляла зимове пальто великих розмірів "Мадрид" шоколад. Дуже задоволена!!! Мала величезні сумніви відносно якості, розміру... Всі сумніви розвіялись після отримання замовлення. Повна відповідність опису. Мені дуже сподобалось, крім того гарно налаштований сайт, ввічливі співробітники! !! Всім дуже дякую і гарних свят!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за покупку і відгук, носіть із задоволенням!

Рейтинг:
5 Stars
Анжела Нетішин 17:44:07 12-19-2017

Щиро вдячна за чудові сукні! Я дуже задоволена)))) )Всі мої попередні спроби замовлення одягу по інтернету закінчувалися марно витрачиними грошима і розчаруванням, чесно кажучи коли замовляла в вас сукні невірила в такий класний результат.Нарешті я задоволена! Дуже важко знайти хороший одяг великого розміру,все шиють стандартне і те що подобається зазвичай немає розміру... Я ЗНАЙШЛА СВІЙ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН І ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!!!! !!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Чудово, що Ви залишилися задоволені покупками, ми будемо і надалі радувати Вас відмінним сервісом!

Рейтинг:
5 Stars
Марія Саврун Тернопіль 17:12:57 12-12-2017

Заказую тут не вперше. Одяг супер та Якiсть, я завжди задоволена вибраним товаром, Дякую Вам.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук, ми працюємо для Вас)

Рейтинг:
5 Stars
Снiжана Сколе 12:34:13 12-09-2017
І товар і обслуговування відмінні.

Купила пальто Батумі 76 розміру. Дуже задоволена, бо знайти у продажу такий розмір важко. Замовлення виконали за 10 днів. Підбирали за моїми параметрами, що є ще приємнішим. І товар і обслуговування відмінні.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Ми раді, що Ви залишилися задоволені роботою магазину і підібрали собі пальто! Надіємося на подальшу співпрацю. Дякую!

Рейтинг:
5 Stars
Наталія Лисичанськ 18:34:28 12-04-2017

Доброго дня, замовила плаття моделі 184 Софіна. Замовлення було для мами, як подарунок до нового року, тому якість була дуже важливою. Оператор перезвонив відразу, сказали що плаття шиється 2 тижні, і рівно через 2 тижні вислали, доставка Новою Поштою 2 дні, тому все прийшло вчасно! Платтячко шикарне,таке ж як на фото, якість чудова і розмір раз в раз) Мені дуже сподобалось, крім того гарно налаштований сайт, вічливі співробітники, і оперативна робота !!! Всім дуууже дякую, і гарних свят!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Нам дуже важлива Ваша думка! Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку роботи магазині і менеджерів. Вам теж бажаємо Веселих Свят!!!

Рейтинг:
5 Stars
Ксюша Київ 12:13:47 12-04-2017
Подяка

Доброго вечора, Модна Панянка та п.Ірина. Давно планувала написати подяку. Одного разу випадково я натрапила на сайт Модна Панянка. З осторогою робила своє перше замовлення. Залишилась задоволена покупкою. Наступні рази замовлення робила спокійно інколи по декілька речей за одне замовлення. Користуюся сайтом вже біля чотирьох років і він став для мене улюбленим. Мої замовлення від блузок, платть, костюмів, спортивних костюмів і до верхнього одягу. Часто мене питають мої клієнти та знайомі де я так гарно одягаюся, тож я і рекомендую сайт і роздаю візиточки, які мені приходять з замоленням. Дуже тішуся, що є така можливість купляти одяг, адже я банківський працівник і маю виглядати гарно і стильно на це завжди мені не вистачає часу ходити по магазинах і нервів до продавців, які тобі пропонують одяг, як на пожилу жінку, а тобі ще і сорока немає! Дуже задоволена покупками, також дякую за приємні подаруночки. Безмежно вдячна п.Ірині за допомогу та розуміння.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Спасибі Вам величезне за те, що поділилися своїм досвідом замовлення в нашому магазині! Нам дуже важлива Ваша думка, адже саме вона допомагає нам ставати краще і відповідати Вашим очікуванням. Неодмінно чекаємо Вас знову в гості за хорошим настроєм і обновками!

Рейтинг:
5 Stars
Людмила Самбір 00:05:28 11-24-2017