Відгуки про магазин

Замовляла плаття Наталі 52 р. Чудове платтячко, гарно сіло по фігурі, дуже зручне на кожен день, тканина приемна до тіла. Задоволена придбанням!

Рейтинг:

Наталія с. Щасливе 11:51:24 01-06-2018

Я замовляла у цьому магазині раніше багато виробів і все було добре,поки не столкнулася з тим ,що мені прислали не якісний товар,коли я попросила обміняти його на інший,мені відмовили.Я розумію,що такий товар не підлягає обміну(грація) ,але ви повинні вказувати в розмінній сіткі не тільки об"єм грудей,а й максимальну довжину виробу-це не професійно,тод і клієнт буде знати,підходит ь цей виріб для його росту чи ні,а так прислали виріб для людей малого росту(ми всі різного росту).Дуже спортили настрій,попала на гроші із-за вас.Планувала кожен місяць заказувати у вас товар,а тепер не рекомендую нікому.

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Нижня білизна не підлягає обміну та поверненню. Детальніше тут http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1023-12

Рейтинг:

Наталія Умань 11:26:22 12-26-2017

Чудовий магазин. Мабуть єдиний в якому не дурять. Купувала багато речей, дуже задоволена. Одного разу повертала сукню (вона мені не личила), магазин повернув кошти без проблем. Правда, закинули мене в чорний список після того як відмовилася. Через якийсь час я знову продовжила купувати тут речі. Задоволена. Рекомендую.

Відповідь магазину Модна Панянка:Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук!

Рейтинг:

20:00:18 12-24-2017
Подяка

Замовляла зимове пальто великих розмірів "Мадрид" шоколад. Дуже задоволена!!! Мала величезні сумніви відносно якості, розміру... Всі сумніви розвіялись після отримання замовлення. Повна відповідність опису. Мені дуже сподобалось, крім того гарно налаштований сайт, ввічливі співробітники! !! Всім дуже дякую і гарних свят!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за покупку і відгук, носіть із задоволенням!

Рейтинг:

Анжела Нетішин 17:44:07 12-19-2017

Щиро вдячна за чудові сукні! Я дуже задоволена)))) )Всі мої попередні спроби замовлення одягу по інтернету закінчувалися марно витрачиними грошима і розчаруванням, чесно кажучи коли замовляла в вас сукні невірила в такий класний результат.Нарешті я задоволена! Дуже важко знайти хороший одяг великого розміру,все шиють стандартне і те що подобається зазвичай немає розміру... Я ЗНАЙШЛА СВІЙ ІНТЕРНЕТ МАГАЗИН І ВСІМ РЕКОМЕНДУЮ!!!! !!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Чудово, що Ви залишилися задоволені покупками, ми будемо і надалі радувати Вас відмінним сервісом!

Рейтинг:

Марія Саврун Тернопіль 17:12:57 12-12-2017

Заказую тут не вперше. Одяг супер та Якiсть, я завжди задоволена вибраним товаром, Дякую Вам.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук, ми працюємо для Вас)

Рейтинг:

Снiжана Сколе 12:34:13 12-09-2017
І товар і обслуговування відмінні.

Купила пальто Батумі 76 розміру. Дуже задоволена, бо знайти у продажу такий розмір важко. Замовлення виконали за 10 днів. Підбирали за моїми параметрами, що є ще приємнішим. І товар і обслуговування відмінні.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Ми раді, що Ви залишилися задоволені роботою магазину і підібрали собі пальто! Надіємося на подальшу співпрацю. Дякую!

Рейтинг:

Наталія Лисичанськ 18:34:28 12-04-2017

Доброго дня, замовила плаття моделі 184 Софіна. Замовлення було для мами, як подарунок до нового року, тому якість була дуже важливою. Оператор перезвонив відразу, сказали що плаття шиється 2 тижні, і рівно через 2 тижні вислали, доставка Новою Поштою 2 дні, тому все прийшло вчасно! Платтячко шикарне,таке ж як на фото, якість чудова і розмір раз в раз) Мені дуже сподобалось, крім того гарно налаштований сайт, вічливі співробітники, і оперативна робота !!! Всім дуууже дякую, і гарних свят!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Нам дуже важлива Ваша думка! Дякуємо за детальний відгук і високу оцінку роботи магазині і менеджерів. Вам теж бажаємо Веселих Свят!!!

Рейтинг:

Ксюша Київ 12:13:47 12-04-2017
Подяка

Доброго вечора, Модна Панянка та п.Ірина. Давно планувала написати подяку. Одного разу випадково я натрапила на сайт Модна Панянка. З осторогою робила своє перше замовлення. Залишилась задоволена покупкою. Наступні рази замовлення робила спокійно інколи по декілька речей за одне замовлення. Користуюся сайтом вже біля чотирьох років і він став для мене улюбленим. Мої замовлення від блузок, платть, костюмів, спортивних костюмів і до верхнього одягу. Часто мене питають мої клієнти та знайомі де я так гарно одягаюся, тож я і рекомендую сайт і роздаю візиточки, які мені приходять з замоленням. Дуже тішуся, що є така можливість купляти одяг, адже я банківський працівник і маю виглядати гарно і стильно на це завжди мені не вистачає часу ходити по магазинах і нервів до продавців, які тобі пропонують одяг, як на пожилу жінку, а тобі ще і сорока немає! Дуже задоволена покупками, також дякую за приємні подаруночки. Безмежно вдячна п.Ірині за допомогу та розуміння.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Спасибі Вам величезне за те, що поділилися своїм досвідом замовлення в нашому магазині! Нам дуже важлива Ваша думка, адже саме вона допомагає нам ставати краще і відповідати Вашим очікуванням. Неодмінно чекаємо Вас знову в гості за хорошим настроєм і обновками!

Рейтинг:

Людмила Самбір 00:05:28 11-24-2017
Пальто

Дуже гарне пальто. На мій р.52 підійшов р. 54. Дякую менеджерам за спілкування та допомогу при оформленні замовлення, яке прийшло до Києва за три дні. Раджу всім цей магазин!!!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дуже задоволені, що Вам підійшло і сподобалося пальто! Чекаємо наступних покупок!

Рейтинг:

Людмила Вишгород 19:47:47 11-13-2017
Покупка до душі

Дуже вдячна за покупку. Костюм прекрасний, все по розміру.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо Вам за такий чудовий відгук! Носіть із задоволенням!

Рейтинг:

Галина Берислав 19:13:51 10-23-2017

Безмежно вдячна п.Ірині за допомогу у вирішенні моєї проблеми. Отримала плаття,,Бриз'' .Воно чудове. Дякую за розуміння і терпіння.Успіхів Вам і процвітання.

Відповідь магазину Модна Панянка: Дякуємо Вам! Носіть із задоволенням!

Рейтинг:

Ліліана Соснівка 15:56:30 10-04-2017

Дякую за костюм дуже задоволена!

Відповідь магазину Модна Панянка: Дякуємо Вам за покупку, носіть із задоволенням!

Рейтинг:

Юля Стрий 18:47:58 09-26-2017

Швидко отримала замовлене плаття "Верді". Чудово підійшло. Дякую.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за покупку, звертайтеся ще

Рейтинг:

Людмила 16:33:02 08-16-2017

Дуже швидко отримала плаття "Сієтл" рожеве. Дуже якісне, тканина супер - натуральна, м'якенька. Дякую за вашу роботу для нас.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо, що приділили час і поділилися своїми враженнями від покупки! Надіємося на подальшу співпрацю!

Рейтинг:

Олеся Суворова Ківерці, Волинська обл. 07:52:45 08-14-2017
Подяка

Я з осторогою робила своє перше замовлення. Залишилась задоволена покупкою. Наступні рази замовлення робила спокійно. Знала, що дівчата не підведуть. Дякую колективу за терпіння, вміння вислухати і дати хорошу пораду. Знаю, що колектив збирається на відпочинок . Бажаю всім здоров"я , гарного настрою і чудового відпочинку.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо Вам за щирі слова і співпрацю. Ми працюємо для Вас)) Обіцяємо потішити новими колекціями в серпні!!!

Рейтинг:

Коротошин Галина Володимирівна Львів 12:09:58 07-19-2017

Дуже дякую вам. Я отримала свій заказ плаття. Дякую за швидку доставку і за хорошу якість товару.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук. Ми дуже раді, що в Вас залишилися позитивні емоції від покупки! Сподіваємося знову побачити Вас на modna-panyanka.com.ua!

Рейтинг:

Оксана Чортків 21:20:01 07-18-2017
Подяка

Завжди насторожено ставилась до інтернет-магаз инів.Але одного разу виникла така ситуація,що не було можливості витрачати час на ходіння по магазинах,щоб придбати обнову.Знайшла в інтернеті ''Модну Панянку'' і оформила перше замовлення.Була дуже-дуже задоволена покупкою.З того часу користуюся тільки цим інтернет-магазином.Порадила тітці і кумі.Менеджери дуже приємні,ввічли ві та терплячі.Дай,Боже,Вам,дівчатка,добра,успіхів,процвітання .РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ ''МОДНУ ПАНЯНКУ''.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня, Ліліана! Величезне дякую за те, що поділилися своїм досвідом замовлення в нашому магазині. Нам дуже важлива Ваша думка, адже саме вона допомагає нам ставати кращими. Чекаємо Вас знову на сайті modna-panyanka.com.ua за оновками!

Рейтинг:

Ліліана Соснівка 14:38:46 07-10-2017

Отримала плаття Харт електрик. Дівчата рекомендую цей магазин. Я дуже задоволена. Дякую всім працівникам особливо п.Ірині.

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня, Леся! Дякуємо, що обрали наш магазин і високо оцінили роботу Ірини. Чекаємо Вас за оновками!

Рейтинг:

Леся Буськ 20:14:22 06-13-2017

Доброго дня. Покупкою (плаття "Мамзель"бежев е) ,задоволена. Дякую за оперативне виконання замовлення Прошу адміністрацію оцінити хорошу роботу менеджера Людмили,з якою я спілкувалася: компетентна, делікатна,терп ляча, що дуже важливо в роботі з людьми. Ще раз дякую.Успіхів Вам!

Відповідь магазину Модна Панянка: Доброго дня, Ганна Степанівна! Дякуємо, що обрали наш магазин і високо оцінили роботу Людмили. Чекаємо Вас за оновками!

Рейтинг:

Ганна Степанівна Дніпро 11:55:24 06-02-2017